Během druhého pátku  a soboty v říjnu voliči rozhodli o tom jaké kandidáty vyšlou jak do zastupitelstva magistrátu, tak na radnici Prahy 18, tedy Letňan. Jménem všech kandidátů na společné kandidátce Máte právo, nominovaných KDU-ČSL nebo Stranou zelených bychom chtěli poděkovat voličům za hlasy které se nám rozhodli dát.

V těžké konkurenci 9 dalších kandidátek (nutno přiznat že 2 strany byly spíše virtuální) jsme získali téměř 10% hlasů a 2 mandáty a díky kroužkování jsou obsazeny 2 členy Strany zelených. Staronovým zastupitelem se stal Tomáš Raška a nově k němu přibude předseda Zelených v Letňanech Václav Losík.

V zastupitelstvu je potřeba pro většinu z 21 křesel vytvořit koalici s 11 zastupiteli. Výsledky voleb do zastupitelstva Letňan si můžete prohlédnout zde. V minulém volebním období v Letňanech vládla koalice ODS, TOP09 a ČSSD a po současných volbách stále drží těsnou potřebnou většinu 11 mandátů, pokud se takto tyto strany dohodnou. V současné době jednání o budoucí koalici teprve probíhají , jasno bude nejpozději na prvním zastupitelstvu.